Business Development Manager Trashcode (38 uur)

Business Development Manager Trashcode (38 uur)

Samen met het internationale textiel brand Waste2Wear® hebben wij onze krachten gebundeld om de licentie industrie te verduurzamen. Daarvoor hebben we het nieuwe merk TRASHCODE® gelanceerd. Vanaf nu kunnen grote retailers en merken hun klanten kleding, sokken, accessoires maar ook pluche, tapijten en andere artikelen aanbieden die gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen of andere duurzame materialen, van allerlei characters of series.

Wat moet je doen? Wij maken kleding uit pet-flessen en jij verkoopt ze. Eigenlijk verkoopt onze ‘rommel’ zichzelf, want elk merk zoekt nu wegen om zich te ver-groenen. En als ze zelf nog niet door hebben hoe, dan ga jij ze dat vertellen. Met onze business cases laat je ze groen zien van jaloezie en je pakt ze in met onze mogelijkheden, want de wereld is je speelveld en de sky de limit. We zijn nieuw, enthousiast en op een missie. Jij dus ook!

Wat zit er in je bagage? Jouw lunch zit in een papieren zak en je dopper is je beste vriend. Je wilt de wereld echt verbeteren, maar het gaat je niet snel genoeg. Je houdt van een uitdaging en je bent niet bang om in het diepe te springen. Je bent commercieel, maar je verkoopt op je gun-factor en een goed onderbouwd verhaal. Omdat de wereld aan je voeten ligt spreek en schrijf je feilloos Engels. Maar tegen een extra woordje Frans, Duits of Spaans zeggen wij geen non, nein  of no.

Wat krijg je er voor terug? Je krijgt een prima salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Waaronder 50 dolenthousiaste Cookies. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer gewoon! Tijdens de meet and greet kom je er vanzelf wel achter hoe leuk we zijn en wat we echt van je willen.

Reageren? Ben je dé Business Development Manager die we zoeken?

Mail dan je motivatie en je CV naar HR@cookiecompany.nl o.v.v. Business Development Manager.

Doe geen moeite om te acquireren we redden het prima zonder jou!