Marketing & License Manager (32-38 uur)

Marketing & License Manager (32-38 uur)

Wij zijn The Cookie Company Group. Eigenwijs, succesvol, betrokken en héél goed in wat we doen. We maken dingen. Coole dingen. Dingen waar je dochter van 4 en je oma van 80 blij van worden. We hebben ruim 300 brands. Dus voor ieder wat wils om aan te trekken, aan te doen, mee naar bed te gaan, op te zitten of mee weg te lopen. Samen met ons merk Trashcode maken we de Hulk en de Ninja Turtles nog groener dan dat ze al zijn. Klink goed hé? Heb je altijd al een six pack willen hebben? Solliciteer dan als de wiedeweerga bij één van de leukste 6 bedrijven van de wereld.

Onze banen zijn er zolang de voorraad strekt. Op=op!

Wat moet je doen? Jij bent de trechter van onze creativiteit. We barsten hier namelijk dagelijks van de wilde ideeën, daar kunnen we niets aan doen want dat zit gewoonweg in onze genen. Maar die creatieve ideeën moeten wel op haalbaarheid gestuurd worden. Dat doe je in overleg met de CEO en de Business Units. Is het plan, de licentie of het product goed gaan we er helemaal voor, is het minder dan gaat het de prullenbak in. Wel in de juiste bak natuurlijk want anders krijg je het aan de stok met onze BU Trashcode. En dat is ons vlaggenschip op gebied van duurzaamheid. Vraag als marketeer alsjeblieft niet naar je beschikbare budget want dat hebben we niet. Eén ding is daarbij wel zeker: Je hoeft het niet uit je eigen zak te betalen. O ja, denk groot want onze klanten zijn dat ook.

Wat zit er in je bagage Jij bent de creatieve antenne van de Group. De voelspriet van trends en de zendmast van duurzaamheid. Jij bent de baas maar speelt ‘m niet. Natuurlijk is dit niet je eerste job binnen de branche, waarschijnlijk ook niet je laatste, maar zeker wel de leukste. Stress is voor anderen. Jij hebt gewoon gevoel voor entertainment en fashion. Jouw succes is altijd ons succes. En dat siert je. Jij bent wie wij zijn.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt een prima salaris met uitstekende secundaire voorwaarden waaronder 50 dolenthousiaste Groupies. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer gewoon! Tijdens de meet and greet kom je er vanzelf wel achter hoe leuk we zijn en wat we echt van je willen.

Reageren
Ben jij dé Marketing & License Manager die we zoeken? Mail dan je motivatie en je CV naar HR@cookiecompanygroup.com o.v.v. Marketing & License Manager.

Doe geen moeite om te acquireren we redden het prima zonder jou!