Project Manager Trashcode® (38 uur)

Project Manager Trashcode® (38 uur)

Samen met het internationale textiel brand Waste2Wear® hebben wij onze krachten gebundeld om de licentie industrie te verduurzamen. Daarvoor hebben we het nieuwe merk TRASHCODE® gelanceerd. Vanaf nu kunnen grote retailers en merken hun klanten kleding, sokken, accessoires maar ook pluche, tapijten en andere artikelen aanbieden die gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen of andere duurzame materialen, van allerlei characters of series.

Wat moet je doen? Jij bent de game-changer in de fast fashion industrie. Wereldwijd! Degene die onze opdrachtgevers een enorme hap uit de plastic soup laat nemen. De Hans Klok van de duurzaamheid. Want met onsze nieuwe brand Trashcode verander jij afval in duurzame producten. Een ‘groene’ Spiderman of Sponge Bob. Die zijn er nog niet. Dus kansen genoeg. Van Las Vegas tot Shanghai. Met of zonder licentie. Trashcode is de global standaard, want duurzaam is bij ons ook echt duurzaam. Wij stoppen 100% effort en 100% plastic in onze fashion. Hoe we dat doen, ga jij ze vertellen. Dat we hun merk niet duurder maar wel duurzaam maken is part of the deal.

Wat zit er in je bagage? Je bent een marketeer in hart en nieren. Zo eentje waar groen bloed door de aderen stroomt. Je bent de spin in het web en je draait je hand niet om, om de neuzen van onze partners in Shanghai, India en Europa de goede kant op te krijgen. Jij ziet kansen waar andere rommel zien. Jij weet als geen ander hoe je de Trashcode-norm positioneert. In print en op social media. En dat imago voer je door op de website, in presentaties en alle andere uitingen. Je hebt veel vaker met dit bijltje gehakt en met succes… want je hebt al je vingers nog.

Wat krijg je ervoor terug? Je krijgt een prima salaris met uitstekende secundaire voorwaarden waaronder 50 dolenthousiaste Cookies. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer gewoon! Tijdens de meet and greet kom je er vanzelf wel achter hoe leuk we zijn en wat we echt van je willen.

Reageren Ben jij dé Project Manager die we zoeken? Mail dan je motivatie en je CV naar HR@cookiecompany.nl o.v.v. Project Manager .

Doe geen moeite om te acquireren we redden het prima zonder jou!